Austrotherm Türkiye, Ülke Ekonomisine Güveniyor, Enflasyonla Topyekün Mücadeleye Destek Veriyor

 

Türkiye’nin 2019-2021 yılları arasını kapsayan Yeni Ekonomi Programı ile başlatılan “Enflasyonla Topyekün Mücadele” projesine Austrotherm Türkiye’den de tam destek.

Türkiye’nin enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşması için kamu öncülüğünde başlatılan, özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteği ile büyüyen programa Avrupa’nın önde gelen inşaat malzemesi üretici gruplarından biri olan, ısı yalıtım ürünleri alanında 65 yıldır faaliyet gösteren Austrotherm de dahil oldu.

Türkiye’de mevcutta 6 üretim lokasyonu ile 10 yıldır ısı yalıtım malzemeleri üretimi yapan Austrotherm Türkiye, EPS Premium, EPS Plus ve EPS Fassade ürünleri ile projede yer alacak.

Isı yalıtım kalınlıkları ile enerji tasarrufu arasındaki ilişkiye ve daha kalın ısı yalıtım levhasının sunduğu kazanımlara dikkat çekmek için başlattığı ISI YALITIMI ÜLKE KAZANIMI projesi ile de gündemde olan Austrotherm Türkiye, tüm satış kanallarında geçerli olan kampanyası ile 8 cm – 9 cm kalınlıktaki ısı yalıtım levhalarında 10% indirim, 10 cm – 11 cm kalınlıktaki ısı yalıtım levhalarında 15% indirim ve 12 cm ve üzeri kalınlıktaki ısı yalıtım levhalarında 20% indirim sunacak.

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katkı sağlamak isteyen Austrotherm Türkiye’nin ilgili kampanyası, 15.10.2018 tarihinden itibaren 2018 yılı sonuna kadar geçerli olacak.