Neden Austrotherm geoBLOCK® ?

Austrotherm 65 yıllık deneyimi ile genleştirilmiş polistiren (EPS) üretiminde uzmanlaşmış ve 11 ülkede 19 üretim tesisi ile merkez ve Doğu Avrupa’da alanında lider konumuna gelmiş bir firmadır. Austrotherm Türkiye bu köklü deneyimi de arkasına alarak Austrotherm uzmanlığını ve kalitesini İnşaat Mühendisliği’nin konusu olan mega projeler alanına taşımayı amaçlamış ve konusunda uzman teknik personellerin yer aldığı İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Departmanı’nı hayata geçirmiştir. İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Departmanı otoyol, köprü yaklaşımı, istinat duvarı, şev, gömülü menfez ve benzeri inşaat projeleri için kamudan ve özel sektörden potansiyel kullanıcılar ile birebir temasa geçerek Austrotherm geoBLOCK® uygulamalarının avantajları ile ilgili farkındalık oluşturmayı hedef olarak belirlemiştir. Austrotherm geoBLOCK® uygulamalarının kullanıcıya sağlayacağı avantajlar nedir?

Geleneksel uygulamalar ile karşılaştırıldığında Austrotherm geoBLOCK® kullanıcıya inşaat süresi ve/veya maliyet yönünden avantaj sağlamaktadır. Austrotherm Türkiye kullanıcılarına uluslararası standartlara göre üretilmiş ve bütün kalite kontrol testlerinden geçmiş Austrotherm geoBLOCK® ürünlerini sunmakla yetinmemektedir. Proje tasarımı ve uygulama süreçlerinde de yalnız değilsiniz! İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Departmanımız kullanıcılarımıza projelerinin tasarlanması aşamasında teknik destek ve saha uygulaması aşamasında yerinde imalat desteği sunar. Türkiye’de şu anda Dilovası-Kocaeli, Turgutlu- Manisa ve İncesu-Kayseri olmak üzere üç ayrı lokasyonda üretim tesisi bulunan Austrotherm Türkiye, İnşaat Mühendisliği projeleri için gerekli nitelikte ve nicelikte Austrotherm geoBLOCK® ürünlerini üretecek alt yapıya ve bu proje sahasına zamanında teslimi sağlayacak lojistik ağına sahiptir.

“Teknik çözümler ve projeye özel şartname ihtiyacı için Austrotherm geoBLOCK İnşaat Mühendisliği Uygulamaları ” bölümümüzle irtibata geçebilirsiniz.

Emre AKINAY İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Sorumlusu; 

geoblock@austrotherm.com.tr  +90 (549) 649 09 05

AUSTROTHERM TÜRKİYE