TÜRKİYE’NİN İLK ISI YALITIMLI KEDİ EVLERİ

Austrotherm Türkiye olarak, ısı yalıtımı konusunda sunduğumuz faydayı bu sefer kediler için harekete geçirip, Türkiye’nin ilk ‘Isı Yalıtımlı Kedi Evleri’ projesiyle sokak kedilerine özel sıcacık evler ürettik. 

Dünyada 65, Türkiye’de de 10 yıldır üretim ve faaliyette bulunan, geliştirdiğimiz ürünlerimiz ile maksimum fayda sağlamaya odaklanmış bir marka olarak, Isı Yalıtımlı Kedi Evi projemiz ile hem ısı yalıtımının, mantolamanın önemine dikkat çekmek, farkındalığı artırmak hem de sokakta yaşayan kedilere sıcak bir yuva sunmak istedik. EPS ısı yalıtım levhalarını kullanarak ürettiğimiz bu evleri, kedileri soğuktan, kardan, yağmurdan koruyacak şekilde özel olarak tasarladık. 

Her yıl daha da büyüyen projemize bu yıl hayvan severlerden ve tanınmış simalardan, sanatçılardan büyük destek aldık. Bana Göz Kulak Ol Derneği, Çak Bi Pati Derneği gibi dernek ve hayvan severlerin dışında, Mert Fırat, Ayse Özyılmazel, Aslı Tandoğan, Aslı Enver, Begüm Birgören, Özge Özder, Özgür Çevik, Volkan Severcan, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri gibi onlarca sanatçı da paylaşım yaptı, kedi evlerini sokaklara koydu. 

Ayrıca projemize Sezen Aksu’nun stüdyosu Studio Lonca çok büyük destek verdi. Studio Lonca, birçok tanınmış ismi, çok geniş bir sanat çevresinin bir araya getirdiği için, kedi evleri ile çok sayıda sanatçının buluşmasını sağlamış oldu.  

Farklı semtlere yerleştirdiğimiz kedi evlerimizin yanı sıra sosyal medyada da büyük yankı bulan kampanyamızda, “Isı Yalıtımlı Kedi Ev”lerinden edinmek isteyen hayvan severler, Austrotherm Türkiye sosyal medya hesaplarımızı takip edip Instagram’da #herkedininbireviolsun hashtag’i ile binlerce paylaşım yapıp, kedi evlerimizden kazandılar. 

Isı yalıtımlı kedi evlerimizin sahipleri ile Etkin Dağıtım’ın desteği ile buluştuğu projemize destek veren herkese gönülden teşekkür ederiz.