Austrotherm Türkiye Bayileriyle Buluştu!

 

65 yıllık tecrübesi ile Avrupa’nın önde gelen gruplarından biri olarak Türkiye’de 6 üretim lokasyonunda 10 yıldır üretim yapan Austrotherm Türkiye, ‘Ülkemize Güvenimiz Tam’ yaklaşımı ile bayileri ile bir araya geldi.

İstanbul, İzmir, Ankara’da gerçekleştirilen bayi buluşmalarında, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik durumun kısa süreli, geçici bir süreç olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle de Türkiye pazarına yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz” diyen Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, bayilerle 2019 hedeflerini paylaştı.

Toplantıda konuşma yapan Austrotherm Bölge Başkanı Sn. Martin Zelenka,Türkiye bizim için doğuya açılan kapı. Grubumuzun büyüme politikası dahilinde Kafkaslar ve Orta Doğu coğrafyalarına genişlemek için Türkiye, konumladığımız merkezimiz. Avrupa’nın en batısında Manchaster’dan başlayan satış ağımız, Türkiye’deki mevcudiyetimizle şu an itibariyle en doğuda Hakkari’ye ulaşmakta” dedi.

Toplantıda ayrıca Austrotherm Türkiye tarafından ülke çapında büyük bir inançla başlatılan ve süren “Isı Yalıtımı Ülke Kazanımı” projesine dair bilgiler bayiler ile paylaşıldı.