Austrotherm Türkiye, Online Seminerler Dizisi AUSTROtalk’lara Devam Ediyor

Austrotherm Türkiye, online webinarları hız kesmeden devam ediyor. AUSTROtalk, katılımcıların bilgisayar ekranı başından veya telefon/tabletlerinden kolayca katılabileceği web üzerinden yayın yapan ücretsiz bir online seminer (webinar) hizmetidir.

Ücretsiz canlı online seminerler dizisi AUSTROtalk sayesinde Austrotherm Türkiye, ürünlerini tanıtmayı, ısı yalıtımı, mantolama, enerji kimlik belgesi gibi konularda kamuoyunu bilinçlendirmeyi ve sektörü tanıtmayı amaçlamaktadır.

Yoğun ilgi gören online seminerlerin bu yılki ilk konuğu Dr. Hakan Beker olurken, Beker ‘’Ticaret Savaşlarında Satınalma’’ konulu bir online seminer gerçekleştirdi. AUSTROtalk webinarları, Austrotherm Türkiye İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Yöneticisi Emrah Türer’in ‘’Kayseri- Boğazköprü geofoam Köprü Yaklaşım Dolgusu Projesi’’ konulu semineriyle devam edecek.

Tamamen ücretsiz olarak, herkesin takibine açık olarak sunulan AUSTROtalk webinar’larını web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, tek tıkla kaydınızı oluşturup, izlemeye başlayabilirsiniz.