Her İhtiyaca Yönelik Austrotherm EPS Isı Yalıtım Levhaları

Austrotherm Türkiye olarak değişen ihtiyaçlara uygun EPS ısı yalıtım levhaları sunuyoruz.

Austrotherm EPS Premium® 0,030W/mK ısı iletim katsayısı ve yoğun grafit katkısı içeriği ile mantolamada maksimum tasarruf ve performans arayanlar için mükemmel bir çözüm sunuyor. Austrotherm Premium® ısı yalıtım levhası bina duvarlarının dıştan ısı yalıtımı-mantolama uygulamaları ile teras kırma çatılarda ısı yalıtım uygulamalarında kullanılır. Özellikle Düşük Enerjili Bina ve Pasif Evlerin dış cephe mantolama ve çatı ısı yalıtımı uygulamalarında aranan yüksek ısı yalıtım performansını sağlar. Isı iletim katsayısı değeri ile pazardaki diğer EPS ısı yalıtım levhalarına göre ciddi bir ısı yalıtım performans farkı sunar.

Austrotherm EPS Plus® Austrotherm’in Avrupa ve Türkiye’de dış cephe mantolama pazarında en çok tercih edilen ve mantolama uygulamacıları tarafından beğenilen ısı yalıtım ürünüdür. Austrotherm EPS Plus® grafit katkılı olması, 0,032W/mK ısı iletim katsayısı ile diğer karbonlu EPS ısı yalıtım levhalarından ayrışmaktadır. Bina duvarlarının dıştan ısı yalıtımı ile teras ve kırma çatılarda, soğuk hava depolarındaki ısı yalıtım uygulamalarında kullanılır.

Austrotherm EPS Fassade® 0,034W/mK ısı iletim katsayısı değeri ile EPS dış cephe mantolama uygulamalarında aranan ideal ısı yalıtım performansını sağlar. Yapılarda dış cephe ısı yalıtımı uygulamalarında güvenle kullanılır.

Austrotherm EPS Optimier® dış cephe mantolama uygulamaları haricinde sandviç duvar- duvar arası ısı yalıtımı uygulamalarına özel geliştirilmiş, gri renkli 0,034W/mK ısı iletim katsayısına sahip Austrotherm EPS Optimier® beyaz EPS ile yapılan duvar arası ısı yalıtım uygulamalarına göre en az %15 daha fazla ısı yalıtım performansı ve tasarruf sunar. Tuğla, gaz beton, bimsblok ve bunun gibi malzemelerle örülen duvarlar arasında ısı yalıtımı sağlamak amacıyla kullanılır.