Austrotherm’in Purbach’ta Başlattığı İnşaat Projesi Tamamlandı

Austrotherm’in Avusturya Purbach'ta yürüttüğü inşaat projesi tamamlandı: Yeni depolar ve yeni trafik konsepti hayata geçirildi. Bu yenilikler Austrotherm lokasyonunu çok daha sürdürülebilir kılıyor.

Purbach lokasyonunda toplam 3.600 metrekare alana sahip ürün depoları artık kullanıma hazır. Yeni depo, çalışanlar ve kamyon sürücüleri için mola ve bekleme odaları gibi sosyal alanların da projeye entegre edildiği yeni bina projesi, Fraunhofer Enstitüsü'ndeki lojistik uzmanları tarafından geliştirilen bütünsel bir fabrika trafiği konseptine uygun olarak geliştirilmiştir.

Yükleme bölgesinin optimizasyonu ve yeniden düzenlenmesi, toplama kamyonlarının fabrika tesislerinde kat ettiği mesafeleri yüzde 70 oranında azaltacak. - bu, yılda yaklaşık 14.000 kilometrelik bir mesafeye tekabül ediyor. Alınan önlemler CO2 emisyonlarını da buna göre azaltır ve gürültü seviyesini düşürür nitelikte. Üretim tesislerinde ek olarak şu yatırımlar yapılmıştır: XPS geri dönüşümü Purbach'ta daha da genişletilecek.

Yeni, İklim Dostu Kamyonlar

Yeni jumbo treylerler de sürdürülebilirliğe önemli ölçüde katkıda bulunuyor. Daha az yakıt tüketirler ve böylece Pinkafeld sahasındaki CO2 emisyonlarının daha da azaltılmasına yardımcı olurlar.