2020'nin En İyi Yalıtım Malzemesi Tedarikçisi Austrotherm

Müşterilerini ürün kalitesi, hizmet ve son teslim tarihlerine bağlılık açısından yanıltmayan Austrotherm, inşaat sektörü dergisi “Solid” okurları tarafından “2020'nin en iyi yalıtım malzemesi tedarikçisi” seçildi.

Solid yapı firmaları, imalatçılar gibi profesyonel müşterilere, diğer bir deyişle yalıtım malzemelerinin temini ve günlük olarak işlenmesi ile görevli hedef kitleye sorular yöneltti.

Austrotherm grubu CEO’su Klaus Haberfellner, Avusturyalı aile şirketi Austrotherm'in, yerel inşaat şirketlerinden ve imalatçılardan bir kez daha en iyi notları almasının nedeni olarak şirketin hizmet yönelimini ve ortaklığa dayalı müşteri ilişkilerini görüyor: ‘’ Austrotherm’de odak noktası müşteridir. Ekibimiz her gün müşterilerimizin isteklerini yerine getirmek için tutku ve şevkle çalışır. Bu çalışmanın sonucu ise kaliteli ürünler ve hizmettir. Geri dönüştürülebilir yalıtım malzemelerimiz ile binalardan kaynaklanan CO2 emisyonları da azaltılır. Tüm bunları mümkün kılan müşterilerimize ve çalışanlarımıza teşekkürler. "

             Austrotherm, 2020'nin en iyi yalıtım malzemesi üreticisidir (kaynak: Solid, sayı 11, Kasım 2020)

 

Austrotherm, gelecekte de iyi bir iklimi temsil etmeye devam edecek

Zaman ne kadar zorlu olursa olsun, Austrotherm gelecekte inşaat sektörü için büyük bir yenilik ruhu ile güvenilir, hizmet odaklı bir ortak olmaya devam edecektir. Hem kişiler arası hem de meteorolojik olarak iyi bir iklim, aile şirketi için özellikle önemlidir.

Bina yalıtımı yoluyla daha da fazla CO2 tasarrufu sağlamak için yerli kalitede yalıtım malzemeleri sürekli olarak optimize edilmekte ve geliştirilmektedir. Ancak Austrotherm için iklim koruması, yalıtım levhası binaya yapıştırılmadan çok önce başlar.

Daha da iklim dostu ve verimli üretim yapabilmek için Pinkafeld ve Purbach üretim tesislerine sürekli yeni yatırımlar yapılıyor. Avusturya'da üretilen yalıtım malzemelerinin yeniden kullanımı ve geri dönüşümü de iklim ve çevrenin korunmasına katkıda bulunur. Bu nedenle, en iyi yerel yalıtım tedarikçisi yeni Austrotherm Geri Dönüşüm Hizmeti’ni başlattı. Bu kapsamda Austrotherm XPS yalıtım levhalarının temiz şantiye kesimleri müşteriler tarafından Austrotherm'e iade edilebilir. Bu kesimler daha sonra granüller halinde işlenir ve ardından yeni Austrotherm XPS yalıtım levhaları için üretim sürecine geri beslenir.