Austrotherm Ankara Fabrikası “Yılın Yatırımı” Ödülüne Aday Oldu

 

Sürdürebilir kalitede ve belirlenen standartlarda güvenle kullanılacak ürünler sunan Austrotherm Ankara Fabrikası, Yalıtım Dergisi’nin 2018 Yalıtım Sektörü Başarı Ödüllerine “Yılın Yatırımı” kategorisinde aday oldu. 

Isı yalıtım sektöründe Avrupa’nın öncü kuruluşlarından biri olan Austrotherm, “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri”nde Ankara Fabrikası ile “Yılın Yatırımı” kategorisinde aday oldu. Yalıtım Dergisi tarafından bu sene 16.'si düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ile 2018 yılı içerisinde fark yaratan başarılı ürün, firma ve kurumlar ödüllendirilecek.

Austrotherm, Avrupa’da 11 ülkede, 19 EPS,XPS Fabrikasına ek olarak Türkiye’de 3 EPS Fabrikası ve 3 Üretim Tesisi ile yüksek kalitede yenilikçi ısı yalıtım ürünleri üretme ilkesini benimsemiş, lider ısı yalıtım malzemesi üreticileri arısında yer alıyor.

Ankara fabrikası Avrupa’nın gurur kaynağı

Austrotherm Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tolga Celayer, grubun en önem verdiği ülkelerin başında Türkiye’nin geldiğini belirterek, 15 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz Ankara fabrikasının “Yılın Yatırımı” ödülüne aday gösterilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. 

Austrotherm Türkiye olarak, Türkiye ısı yalıtım pazarında sektör liderliği ve sektöre yön veren çatı firma olmayı hedeflediklerini ifade eden Celayer, “2018 yılında Sincan’da açılışını gerçekleştirdiğimiz Austrotherm Ankara Fabrikası, 8 bin metrekarelik bir alanda kuruldu. Yılda 300 bin metre küp üretim kapasitesine sahip fabrika güçlü teknolojik bir altyapı ile donatıldı” dedi.

Fabrikaya özel yazılım geliştirildi

Ankara fabrika yatırımını farklı ve özel kılan bazı unsurların olduğunu da vurgulayan Celayer, şöyle devam etti: “Austrotherm Türkiye tarafından geliştirilen özel Truva EPS Üretim Yazılımını kullanıyoruz. Bu yazılım sayesinde anlık blok, fire ve stok takibi yapabiliyoruz.  Geliştirilen full otomasyon sayesinde sağlanan minimum işçilikle ve Ankara fabrikasında özel dizayn edilen bloklama, kesim ve paketleme makine dizilimi ile 11 ülkede 22 üretim tesisi içerisinde en verimli Austrotherm fabrikası olarak üretim yapıyoruz.   

Austrotherm’ın ısı yalıtımı konusundaki 60 yıllık bilgi ve tecrübesini Türkiye ısı yalıtım pazarına sunduğunu ifade eden Celayer, “2019 yılı için de hedefimiz yeni ürünlerimizle, yeni uygulamalarımızla sektördeki pazar payımızı artırmak, piyasaya yön veren kuruluş olarak hem ülkemize, hem de sektörümüze katma değer sağlamayı sürdürmektir” diye konuştu.

Bu yıl “Yılın Yatırımı”, “Yılın Isı Yalıtımı Ürünü”, “Yılın Su Yalıtım Ürünü” ve “Yılın Ses Yalıtımı Ürünü” kategorileri olmak üzere dört kategoride düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, ilkbaharda düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.

Yılın yatırımını seçmek için: http://yalitim.net/odul/2018/ysbo/ adresini ziyaret edebilirsiniz.