İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde Tercih Austrotherm Oldu

Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel iş birliği modeli ile yapılan Türkiye’nin en büyük üçüncü sağlık yatırım projesi olan İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin garaj rampa perdelerinin geri dolgu imalatında Austrotherm geoBLOCK® ürünleri kullanılmıştır.

Geleneksel toprak dolgunun 1/ 100’ü ağırlığında olan geoBLOCK® mühendislik çözümü ile poliklinikler önünde yer alan garaj rampa perdelerinin arkasında her biri 60 metre uzunluğunda 3 rampadan oluşan toplamda 10.000 metreküpten fazla geoBLOCK® hafif dolgu ürününün imalatı gerçekleştirilmiştir.

Austrotherm Türkiye projede aynı zamanda süpervizyon hizmeti de sağlamış ve uygulama esnasında teknik destek vermiştir.

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş.’nin tarafından hayata geçirilen hastane inşaatı projesinde sadece Austrotherm Türkiye’nin sunduğu bir hizmet olan kapsamlı enstrümantasyon hizmeti de verilmiştir. Austrotherm’in deneyimli mühendisleri tarafından kurulan ölçüm istasyonları ile geoBLOCK® dolgularının hem inşaat sırasında hem de sonrasında performansları gözlemlenebilmekte ve elde edilen veriler 6 aylık periyodlarla Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş’ye raporlanmaktadır.