Uluslararası Geofoam Kongresi’nde Austrotherm Tecrübesi

EPSDER–EPS Sanayi Derneği tarafından düzenlenen EPS2018 Uluslararası Geofoam Kongresi, 9-11 Mayıs 2018 tarihinde Kıbrıs Girne’de 5. kez gerçekleşiyor olacak.

Sektörün gelişimine sponsorluk projeleri ile de destek olan Austrotherm Türkiye’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek 5. Uluslararası Geofoam Konferansı, inşaat mühendisliği uygulamalarında araştırma yapan bilim adamlarını, geofoam hafif dolgu sistemini çözüm ortağı olarak tasarlayan karayolu ve demiryolu proje firmalarını ve yüklenicilerini, geofoam blok, hammadde ve makine üreticilerini bir araya getirecek.

Geofoam teknolojisindeki son gelişmelerin de tartışılacağı platformda, Türkiye’de ilk ve tek geofoam teknolojisi ile ürün geliştiren marka olan Austrotherm Türkiye, konferansta bir başarı hikayesi olarak Austrotherm geoBLOCK®  ürününe dair bilgileri paylaşacak.

Yol ve altyapı inşaatları sektörü için Austrotherm geoBLOCK®’u bir mühendislik çözümü olarak sektör profesyonellerinin kullanımına sunan Austrotherm Türkiye etkinlikte, hayata geçirdiği Austrotherm geoBLOCK® projelerine dair bilgi paylaşımında da bulunacak. Ayrıca Austrotherm Türkiye İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Yöneticisi Dr. Emre Akınay katılımcılar ile “Gömülü HDPE boru davranışının EPS Geofoam kullanılarak iyileştirilmesi” konulu bir bildiri paylaşacak.