Yeni Coğrafyalar, Yeni Projeler…

Austrotherm Türkiye, Afrika’dan sonra geoBLOCK® teknolojisi ile şimdi de Ortadoğu’da!

2016 yılında İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Departmanı’nı kurarak İnşaat Mühendisliği alanında EPS Blok denilen geofoam hafif dolgu yöntemini Türkiye pazarına sunan Austrotherm, bu alanda birçok ilke imza attı. Ülkemizdeki ilk geofoam yol dolgusu Nisan 2017’de trafiğe açıldı, ilk istinat duvarı geri dolgusu Kasım 2017’de inşa edildi ve ilk köprü yaklaşım dolgusu Ekim 2019’da trafiğe açıldı. Austrotherm Türkiye tüm bu projelerin hayata geçirilmesinde aktif bir rol üstlendi. Bunun yanı sıra geofoam teknolojisi konusunda farkındalığı artırmak için 2016 yılından bu yana birçok eğitim, seminer, tanıtım organizasyonları gerçekleştirdi.

Türkiye pazarında edindiği geniş altyapı ve yol hafif dolgu deneyimleri sayesinde hedefine yeni coğrafyaları koyan Austrotherm Türkiye Mart 2020’de zorlu pandemi koşullarına rağmen Austrotherm tarihinde ilk kez Afrika pazarına giriş yaptı. Kenya’nın başketi Nairobi’de şehrin en prestijli ve kapsamlı devlet projesine ürün ve hizmet sundu.

Afrika pazarından sonra, yeni coğrafyalar yeni projeler mottosuyla ilerleyen Austrotherm Ortadoğu pazarına açıldı. geoBLOCK® ürününü ve hizmetlerini farklı coğrafyalara ulaştırmaya devam ediyor.

Austrotherm geofoam teknolojisini “Projelendirme, Üretim ve Uygulama Desteği” olarak komple bir paket halinde sunuyor, projenin başından sonuna kadar deneyimli mühendis kadrosuyla hizmet veriyor.