Austrotherm’de Dahası Var…

 

Austrotherm 1953 yılından bu yana ısı yalıtım alanında Avrupa’nın lideri. Avusturya’lı bir aile şirketi olan Schmid Industrie Holding’e bağlı olan Austrotherm, kurulduğu günden bu yana faaliyet gösterdiği tüm lokasyonlarda müşterileri ve çalışanları için hep daha fazlasını sunabilmek için çalışıyor. Austrotherm, teknolojik alt yapısını güçlendirmek, çağa ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmek için yatırım yapıyor, araştırıyor.Bu nedenle Austrotherm’de uzmanlık, sürdürülebilir kalite, deneyim, eşsiz teknoloji, inovasyon, kolay erişilebilirlik, müşteri memnuniyeti ve “Dahası Var” diyoruz.

İşimizi titizlikle yapıyor, sürdürülebilir kalite mottosuyla hareket ediyoruz. Kalite belgelerimizi periyodik olarak yeniliyoruz. Özel geliştirdiğimiz Truva yazılımı ile el değmeden, üretim yapıyor, üstelik etkin ve doğru stok, proses kontrolü sayesinde çok daha hızlı hizmet sunuyoruz.

Türkiye’de 6 farklı lokasyonda yer alan üretim tesislerimiz ile hızlı, güvenilir üretim ve sevkiyat yapıyoruz. Başarının paylaştıkça büyüdüğüne inanıyor ve AUSTROtalk webinarlarımız sayesinde deneyimlerimizi ve projelerimize dair detayları paylaşıyoruz.

AUSTROtimes dijital dergimiz ile yıllardır binlerce kişiye ulaşıyor, ısı yalıtım sektörünün nabzını tutuyoruz.

Austrotherm geoBLOCK® teknolojisi ile İnşaat Mühendisliği Uygulamaları alanında da hizmet veriyoruz. Geleneksel yöntemler yerine Austrotherm geoBLOCK® teknolojisi ile zamandan ve ilk yatırım maliyetinden tasarruf etmeniz için çok çalışıyoruz.

Sektörde birçok ilke imza atıyoruz. Austrotherm Türkiye olarak geoBLOCK® teknolojisi ile bağlı olduğumuz Schmid Industrie Holding tarihinde ilk kez Afrika kıtasında iş yaptık. Kenya’nın Nairobi şehrinde kentin en prestijli devlet projesine ürün ve teknik destek verdik. Afrika’nın hemen ardından yeni coğrafyalar, yeni projeler mottosuyla ilk kez Ortadoğu’ya adım attık.

Bu gelişmelerin hemen ardından Türkiye’de bir ilke daha imza attık ve ‘’Geofoam İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları’’ kitabını sektör profesyonellerinin kullanımına sunduk. Schmid Industrieholding ve Austrotherm’in katkılarıyla hazırlanan geofoam kitabı, geofoam teknolojisi ile ilgili Türkiye’den ve dünyadan vaka analizlerinin yer aldığı, geofoam teknolojinin avantajlarının ve kullanım alanlarının detaylıca ele alındığı, uygulama sırasında dikkat edilecek hususlara ve projelendirme ve tasarım süreçlerine değinen son derece kapsamlı, bir kitap.

‘’Geofoam İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları’’ kitabı çok yakında İngilizce olarak da okurlarla buluşacak ve böylece sadece Türkiye’de değil tüm dünyada benzersiz bir kaynak kitap olacak.

Austrotherm’de Dahası Var…