Isı Yalıtımlı Kedi Evi Yarışması Katılım Şartları

Austrotherm Isı Yalıtımlı Kedi Evi yarışması, binalarda ısı yalıtımının önemini ve bu bilinci Türkiye'de en fazla kişiye ulaşarak yaymak ve aynı zamanda sokak kedilerini sıcak ve soğuk iklim şartlarından korumaya yönelik yapılmış bir bilinçlendirme ve sosyal sorumluluk projesidir. Yarışma, 27 Aralık 2021 Pazartesi günü başlayacak, 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecektir. Katılım ve ilginizden dolayı, Austrotherm Türkiye olarak teşekkür ederiz.

 

Yarışmaya Nasıl Katılırım?

  1. Adım: Kedi veya kediler ile bir selfie çek.
  2. Adım: Çektiğin selfie’ni #herkedininbireviolsun hashtag’i ile Instagram hesabında paylaş.
  3. Adım: Paylaştığın postun altına @austrothermtr‘yi etiketlemeyi unutma.
  4. Adım: Çekilişe katıl, her hafta ısı yalıtımlı kedi evi kazanma fırsatını yakala. Yarışma Katılım Şartları:
  • Yarışmaya sadece gerçek kişiler katılabilir.
  • #herkedininbireviolsun      Instagram     yarışmamıza      Türkiye’den    Instagram     kullanıcıları katılabilmektedir.
  • Yarışmamız Instagram üzerinden yapıldığı için, bir Instagram hesabına sahip olmanız gerekmektedir.
  • Yarışma 27 Aralık 2021 tarihinde başlamaktadır. İlk çekiliş 31 Aralık 2021 tarihinde yapılacak ve haftalık olarak devam edecektir. İlk çekilişte 10 adet ve diğer haftalarda 5 adet ısı yalıtımlı kedi evi bedelsiz verilecektir. Yarışma 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecektir.
  • Yarışmada, ısı yalıtımlı kedi evi kazanan kişilerin isimleri yarışma süresince her hafta Instagram hesabımızdan duyurulacaktır.
  • Bir kişi birden fazla kedili selfie ile yarışmaya katılabilir.
  • Kazanan kişilerin verecekleri adrese, ısı yalıtımlı kedi evi ücretsiz olarak kargo ile gönderilecektir.
  • Çekiliş sonucunda kazananlara Instagram profilleri üzerinden DM ile ulaşılacaktır. İki gün içinde cevap alınamayan kullanıcıların yerine yedek kazananlar alınacaktır.
  • Yarışmaya katılanların yarışma sonuçlanana kadar Instagram kullanıcı/hesap isimlerini değiştirmemeleri gerekmektedir. Instagram profilleri açık olmalıdır.
  • Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntülerin, olduğu gibi veya kısmen kullanılması durumunda ortaya çıkabilecek telif hakkı başta olmak üzere her türlü hak ihlallerinin tüm hukuki, mali ve cezai sorumluluğu katılımcıya aittir.
  • Yarışmada hashtag ile paylaşılan tüm fotoğrafların kullanım hakları süresiz olarak Austrotherm Türkiye’ye ait olacaktır. Austrotherm, fotoğrafları; tüm sesli, görsel ve yazılı mecralarda, ulusal, uluslararası reklamlarında ve tüm duyurularında kullanabilir, satış ve hediye amaçlı olarak üretilecekhertürlüürünüzerindekullanabilir. Yarışmakapsamındafotoğrafınıpaylaşan Instagram hesabı kullanıcısı; paylaşımı yapmakla, fotoğrafın Austrotherm tarafından belirtilen amaçlarla kullanılmasını kabul etmiş sayılır ve bu kullanım sebebiyle Austrotherm’den her ne nam altında olursa olsun herhangi bir bedel talebinde bulunamaz.
  • Bu yarışmanın Instagram platformu ile direkt bir ilgilisi bulunmamaktadır. Instagram’ın yapacağı değişiklikler ve düzenlemeler yarışmanın iptali sonucunu doğurabileceği gibi, yarışmanın seyrini, katılım şartlarını veya kazanana verileceği belirtilen hediyenin türünü değiştirebilir. Bu halde katılımcı, herhangi bir sebeple Austrotherm’i sorumlu tutamaz ve Austrotherm’den herhangi bir talepte bulunamaz.
  • Katılımcılar tarafından yarışma kapsamında paylaşılan fotoğrafların üçüncü kişilerin fikri mülkiyet haklarını ihlal etmemesi, kamu düzenini bozucu, zararlı ve kötü alışkanlıkları özendirici mahiyette olmaması, genel ahlakveadabaaykırı olmaması, suçteşkil etmemesi, herhangi bir şekilde üçüncü kişilerin reklamı amacını taşımaması gerekmektedir. Bu konudaki her türlü hukuki, mali ve cezai sorumluluk katılımcılara aittir.
  • Yarışma kapsamında fotoğraflarını paylaşan katılımcılar, fotoğraflarını paylaşarak yarışmaya katılmak suretiyle; duyuruda kullanılacak Instagram hesap isimlerinin, hediye gönderimi için paylaşmaları gereken adreslerinin, paylaştıkları fotoğrafların ve yarışma kapsamında Austrotherm’e iletecekleri kişisel ve özel nitelikli her türlü verilerinin; Austrotherm tarafından, belirtilen amaçlarla; Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’da yer alan usul ve esaslara, ilgili düzenleyici işlemlere ve ilgili mevzuatta yer verilen kişisel verilerin korunmasına dair hükümlere uygun olarak kullanılmasına, işlenmesine, arşivlenmesine ve üçüncü kişilere aktarılmasına onay verdiklerini ve bu maddenin KVKK kapsamında bir aydınlatma formu olduğunu kabul etmiş sayılırlar.
  • Yarışmayı düzenleyen Austrotherm Türkiye yarışma şartlarında düzenleme, ekleme/çıkarma ve iptal etme hakkını saklı tutar. Bu konuda katılımcıların itiraz etme hakkı bulunmadığı gibi Austrotherm’den herhangi bir talepte bulunma hakları da bulunmamaktadır.
  • Yarışmamız Milli Piyango İdaresi kapsamı dışındadır.
  • Isı yalıtımlı kedi evleri Avrupa’nın en büyük ısı yalıtım levhası üreticisi Austrotherm’in sosyal sorumluluk projesidir. Para ile satılmaz.
  • Yarışmaya fotoğraflarını paylaşmak suretiyle katılan katılımcılar; “yarışma katılım şartlarını” okuyup kabul etmiş sayılırlar.