Kayseri- Boğazköprü D.D.Y. Üst Geçidi K2 Kenar Ayağı Arkası Yaklaşım Rampası Austrotherm geoBLOCK® ürünü ile inşa edildi.

İşte geoBLOCK® teknolojisinin Sağladığı Avantajlar!

 

“Kayseri- Boğazköprü D.D.Y. Üst Geçidi K2 Kenar Ayağı Arkası Yaklaşım Rampası Dolgusu” projesinin mühendislik tasarımları Austrotherm Türkiye İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Departmanı tarafından yapılmıştır, mühendislerimiz sadece projeye tasarım hizmeti vermekle kalmamış aynı zamanda sahada uygulama ve süpervizyon hizmeti de sağlamışlardır. İşte geoBLOCK® ürününün projeye sağladığı avantajlar!

 

Zemin İyileştirme İhtiyacına son!

Mühendislerimiz tarafından tasarlanan geoBLOCK® hafif dolgu çözümü sayesinde “Kayseri- Boğazköprü D.D.Y. Üst Geçidi K2 Kenar Ayağı Arkası Yaklaşım Rampası Dolgusu” zemin iyileştirmesi uygulaması yapılmadan taşıma gücü düşük, oturma potansiyeli çok yüksek turbalık bir yerel zemin üzerine 75 gün gibi kısa bir süre içerisinde inşa edilmiştir.

 

Toplam ve farklı oturmaya karşı ekonomik çözüm

Austrotherm geoBLOCK®; geleneksel toprak dolgudan 100 kat hafif olması nedeni ile maliyet artırıcı zemin iyileştirme yöntemlerine gereksinimi ortadan kaldırır ve toplam/farklı zemin oturmalarına karşı ekonomik bir çözüm sunar.

 

Sıkıştırılmış toprak dolgudan 100 kat daha hafif

Sıkıştırılmış toprak dolgunun 100’de biri ağırlığında olan geoBLOCK® hafif dolgu ürünlerini taşımak için ağır iş makinelerine de gerek duyulmaz.

Köprü yaklaşım dolguları için yenilikçi geoteknoloji

geoBLOCK® teknolojisi köprü yaklaşım dolguları için yenilikçi bir çözüm sunar. “Austrotherm geoBLOCK®; standartlar ile belirlenmiş fiziksel ve mekanik özelliklere sahip olması nedeni ile köprü yaklaşım dolgularının inşaatında üstün performans sağlar.”