Austrotherm Türkiye’den geofoam alanında bir ilk daha!

Alanında benzersiz bir kaynak niteliği taşıyacak olan “Geofoam: İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları” ISBN 978-605-69266-0-0  kitabı çıktı!

Türkiye’de geofoam teknolojisini ilk uygulayan, gelişmesi ve yaygınlaşması için çalışan Austrotherm, geofoam teknolojisi konusunda farkındalığı artırmak için 2016 yılından bu yana birçok eğitim, seminer, tanıtım organizasyonları gerçekleştirdi. Şimdi ise; sadece Türkiye’de değil, dünya literatüründe geofoam alanında referans niteliği taşıyacak, dünyadan ve ülkemizden birçok projeyi detaylarıyla bulacağınız “Geofoam: İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları” kitabını sektör profesyonellerinin kullanımına sunuyor.

Schmid Industrieholding ve Austrotherm’in katkılarıyla Doç. Dr. Abdullah Tolga Özer tarafından hazırlanan geofoam kitabı, geofoam teknolojisi ile ilgili Türkiye’den ve dünyadan vaka analizlerinin yer aldığı, geofoam teknolojinin avantajlarının ve kullanım alanlarının detaylıca ele alındığı, uygulama sırasında dikkat edilecek hususlara ve projelendirme ve tasarım süreçlerine değinen son derece kapsamlı, bir kitap.

Geofoam teknolojisine ışık tutacağına inandığımız bu kitabı meslek profesyonelleri ile buluşturmanın ve geofoam alanında bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz.

“Geofoam: İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları” kitabından edinmek veya daha detaylı bilgi almak isterseniz muge.gulersymbolaustrotherm.compunkttr mail adresinden Austrotherm Türkiye Pazarlama İletişimi Yöneticimiz Müge Muslu Güler ile iletişime geçebilirsiniz.