AUSTROTHERM TÜRKİYE’DEN DEĞER KATAN geoBLOCK ® SEMİNERLERİ

Austrotherm Türkiye İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Departmanı, EPS blokların İnşaat Mühendisliğinin ilgi alanı olan mega projelerde kullanımına ilişkin farkındalık yaratma amacı ile kamu kurumlarına ve üniversitelere eğitim seminerleri vermeye devam ediyor.  

Austrotherm Türkiye İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Yöneticisi Dr. Emre AKINAY tarafından gerçekleştirilen ve dünyadaki örnek uygulamaların yanında Türkiye’de Austrotherm Türkiye’nin çözüm ortağı olduğu uygulamalara ilişkin ayrıntıların aktarıldığı üniversite seminerleri, 2018 yılında da devam edip öğrencilere değer katmaya devam ediyor olacak. 

Proje kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde, Atılm Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde değerli akademisyenler ve genç mühendis adayları ile bir araya gelen Dr. Emre Akınay, üniversite seminerlerinin yanı sıra KARAYOLLARI, İMO, TCDD DATEM, İLBANK, BOTAŞ ve İGDAŞ gibi kamu kurumlarının değerli mühendisleri ile bir araya gelip,  EPS teknolojisinin geleneksel uygulama yöntemlerine göre sağladığı avantajlara ilişkin farkındalık seminerleri gerçekleştirdi.

Austrotherm Türkiye’nin öncü konumu ve bilirkişi olarak konumlandırılması ile gerçekleştirilen seminerler ile ilgili Dr. Emre Akınay, “EPS teknolojisinin tüm kamu ve özel kurumlar ve elbette ki geleceğin mühedislerini yetiştiren tüm üniversiteler tarafından benimsenmesi ve içselleştirilmesi amacı ile yola çıktık. Austrotherm Türkiye İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Departmanı bu amacına ulaşmak için 2018 yılında da farkındalık seminerlerine hız kesmeden devam edecektir” dedi.