Austrotherm Türkiye “Isı Yalıtımı, Ülke Kazanımı” Dedi, Müdür Yollara Düştü

Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, Enerji Kimlik Belgesi’ne 597 gün kala, enerji tasarrufu konusunda Türkiye’nin nabzını tutmak ve ısı yalıtım kalınlıklarına dikkat çekmek amacıyla yola çıktı. Sen de takip et, destek ver, geleceğimiz kazansın.

Isı yalıtım malzemeleri üretimi alanında geçmişi 65 yıl öncesine dayanan ve Avrupa’nın önde gelen gruplarından biri olarak Türkiye’de de 6 üretim lokasyonu ile 10 yıldır faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye tarafından başlatılan bilinçlendirme projesi “ISI YALITIMI, ÜLKE KAZANIMI” projesinin ilk etabında, Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, “MÜDÜR YOLLARDA” kod adı ile motosikletiyle 30 gün boyunca 30 ili gezecek. Enerji kaybı sorununa ve enerji tasarrufu ile ısı yalıtım kalınlıkları arasındaki ilişkiye dikkat çekmek için yol çıkan Alioğlu, gittiği illerde konut sakinleri, apartman yöneticileri, esnaf ve ustalar ile bir araya gelecek, okul ziyaretlerinde öğrenciler ile buluşacak, bilgilendirme dokümanı proje kapsamında 100 bin kişiye ulaşacak.

Instagram.com/muduryollarda ve facebook.com/muduryollarda
sosyal medya hesaplarından MÜDÜR YOLLARDA projesini takip edebilirsiniz.

Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioglu tarafından Change.org sitesinde başlatılan “ISI YALITIMI, ÜLKE KAZANIMI. Daha YESIL BIR DÜNYA ve daha fazla ENERJI TASARRUFU için, daha KALIN MANTOLAMA yaptıralım” kampanyasına online imza ile destek olabilirsiniz.

Kampanyaya destek olmak için tıklayın...