Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde Yalıtım Sektörüne Katkı Özel Ödülü’nün Sahibi Olan Austrotherm Ödülünü Teslim Aldı

Yalıtım dergisi tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen ve okur oylaması sonucunda 13 Nisan 2021 tarihinde Seçici Kurul toplantısı ile sahiplerini bulan ‘’Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’’nde ‘’Geofoam: İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları’’ kitabı ile Yalıtım Sektörüne Katkı Özel Ödülü’ne layık görülen Austrotherm, Yalıtım dergisi Genel Müdürü İsmail Ceyhan’ın elinden ödülünü aldı. Yalıtım Sektörüne Katkı Özel Ödül,  Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Selçuk Vanlı’ya takdim edildi.

Yalıtım dergisi Genel Müdürü İsmail Ceyhan ve B2B Medya/Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Emine Aktaş’ın ziyareti ve Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Selçuk Vanlı, Austrotherm Türkiye Finans ve Muhasebeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Kural ve Doç. Dr. Abdullah Tolga Özer’in katılımı ile ödül teslim seramonisi pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Ödül teslim seramonisinde tebrik ve temennilerini ileten İsmail Ceyhan Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nin özgün tasarımında; ödülün altındaki şeffaf döngünün organizasyonun şeffaflığını, granitin kalıcılığı, piramitin başarı ve yükselişi simgelediğini belirtti.