EPS Hafif Dolgu Çözümü AUSTROTHERM geoBLOCK® ROAD &TUNNEL FUARI ’nda

Isı yalıtım malzemeleri üretimi alanında uzman olduğumuz 65 yıllık deneyime sahip olup Avrupa’nın önde gelen gruplarından biri olarak Türkiye’de de 22 üretim lokasyonu ile 10 yıldır faaliyet gösteren markamız Austrotherm Türkiye, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda Austrotherm geoBLOCK®ürününü tanıtmaya devam edecek.

Türkiye’de sadece Austrotherm Türkiye tarafından üretilen Austrotherm geoBLOCK® ürünü, granüler polistiren boncukların ön şişirme ve kalıplanması neticesinde üretilen, geoteknik mühendisliği uygulamalarında kullanılan, hafif ve kapalı gözenekli yapıya sahip genleştirilmiş polistiren (EPS) bloktur. Oturma potansiyeli yüksek zeminler üzerine inşa edilecek olan otoyol ve köprü yaklaşım dolgularının imalatında kullanılan Austrotherm geoBLOCK®’u yol ve altyapı inşaatları sektörü için bir mühendislik çözümü olarak sektör profesyonellerine sunuyoruz.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayesinde düzenlenen Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı “Road&Tunnel“3-6 Ekim 2018 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Türkiye’nin mega yapı projelerinin yakından takip edilebileceği ve projelerle ilgili detaylı bilgi edinilebileceği fuarda markamız Austrotherm Türkiye A-34 no’lu standa geleneksel uygulamalar ile karşılaştırıldığında kullanıcıya inşaat süresi ve/veya maliyet yönünden avantaj sağlayan, hafif ve kolay uygulanabilir Austrotherm geoBLOCK® ürünüyle yer alacak.