“Geofoam: İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları” kitabının İngilizce’si çıktı!

Schmid Industrieholding ve Austrotherm’in katkılarıyla Doç. Dr. Abdullah Tolga Özer tarafından hazırlanan ve 2020 yılında yayımlanan 978-605-69266-0-0  ISBN numaralı “Geofoam: İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları” kitabı şimdi de İngilizcesiyle ‘’Geofoam The Use of EPS Block in Civil Engineering Applications’’ ISBN 978-6056-9266-1-7 sektör profesyonellerinin kullanımına hazır.

4 senelik yoğun bir teknik ve uygulama birikiminin ürünü olarak ortaya çıkan ve bir kaynak kitap niteliği taşıyan “Geofoam: İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları” kitabı Türkiye’den ve dünyadan vaka analizlerine, geofoam teknolojisinin avantajlarına ve kullanım alanlarına, uygulama sırasında dikkat edilecek hususlardan, projelendirme ve tasarım süreçlerine değinen son derece kapsamlı bir kaynak kitap.

Geofoam teknolojisine ışık tutacağına inandığımız bu kitabı Türkçe’nin ardından İngilizce dil seçeneği ile de meslek profesyonelleri ile buluşturmanın ve geofoam alanında bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz.

“Geofoam: İnşaat Mühendisliğinde EPS Blok Uygulamaları” kitabından edinmek veya daha detaylı bilgi almak isterseniz muge.guler@austrotherm.com.tr mail adresinden Austrotherm Türkiye Pazarlama İletişimi Yöneticimiz Müge Muslu Güler ile iletişime geçebilirsiniz.