Austrotherm 2021’in En İyi Yalıtım Malzemesi Tedarikçisi

Müşterilerini ürün kalitesi, hizmet ve son teslim tarihlerine bağlılık açısından yanıltmayan Austrotherm, ünlü yapı sektörü dergisi “Solid”in okurları tarafından 2021 yılının en iyi yalıtım malzemesi tedarikçisi olarak ödüllendirildi.

Yapı dergisi SOLID'in okurları bu yıl yeniden oy kullandı ve yapı kimyasalları, inşaat makineleri, inşaat lojistiği, beton ve çimento, yalıtım malzemeleri, kalıp, alçıpan inşaat ve tuğla kategorilerinden en iyi inşaat tedarikçilerini seçti.

Solid tarafından gerçekleştirilen ankette inşaat firmaları ve işleyiciler gibi profesyonel müşterilerle görüşülmüştür. Başka bir deyişle, günlük olarak yalıtım malzemelerinin tedariki ve işlenmesi ile görevlendirilen hedef grup. Austrotherm, yalıtım malzemeleri kategorisinde yine ve hatırı sayılır bir farkla birinci oldu.

Austrotherm CEO’su Klaus Haberfellner sonuçtan memnun: ‘’Austrotherm için müşteri her zaman odak noktadır. Ekibimiz, müşterilerimizin isteklerini yerine getirmek için her gün tutku ve coşkuyla çalışır. Sonuç, ürün ve hizmette en yüksek kalitedir. Geri dönüştürülebilir yalıtım malzemelerimiz ayrıca binalardan kaynaklanan CO2 emisyonlarını da azaltır. Tüm bunları mümkün kılan müşterilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz."