Her ihtiyaca göre Austrotherm EPS Isı Yalıtım Levhaları

Ülkemizde %80’ninden fazlası yalıtımsız olan binalar için Austrotherm Türkiye olarak ürünlerimizde değişen ihtiyaçlara uygun EPS ısı yalıtım levhaları sunuyoruz.

Dış Cephe Mantolama ve Duvar ısı yalıtımı uygulamalarında her ihtiyaca göre özellikleri tanımlanarak, geliştirilen bu ürünlerimizin en başında Austrotherm EPS Premium® geliyor.  0,030W/mK ısı iletim katsayısı ve TR150 Yüzeye Dik Çekme dayanımı ve yoğun grafit katkısı içeriği ile mantolamada maksimum tasarruf, maksimum performansı arayan bina sahipleri için mükemmel çözüm sunan bir ısı yalıtım levhasıdır. Isı iletim katsayısı değeri ile pazardaki diğer EPS ısı yalıtım levhalarına göre ciddi bir ısı yalıtım performans farkı sunar. Bina duvarlarının dıştan ısı yalıtımı-mantolama uygulamaları ile teras ve kırma çatılarda ısı yalıtım uygulamalarında kullanılır. Özellikle Düşük Enerjili Bina ve Pasif Evlerin dış cephe mantolama ve çatı ısı yalıtımı uygulamalarında aranan yüksek ısı yalıtım performansını sağlar.

Austrotherm EPS Plus® Austrotherm’in Avrupa ve Türkiye’de dış cephe mantolama pazarında en çok tercih edilen ve mantolama uygulamacıları tarafından beğenilen ısı yalıtım ürünüdür. Grafit katkılı olması, 0,032W/mK ısı iletim katsayısı ve TR 150 değerleri ile diğer karbonlu EPS ısı yalıtım levhalarından ayrışmaktadır. Bina duvarlarının dıştan ısı yalıtımı ile teras ve kırma çatılarda, soğuk hava depolarındaki ısı yalıtım uygulamalarında kullanılır.

Austrotherm EPS Fassade® Özellikle projeler ve bina yenilemelerinde ideal mantolama çözümü arayan uygulamacılar ve tüketiciler için geliştirilmiş, 0,034W/mK ısı iletim katsayısı ve TR100 yüzeye dik çekme preformans değerleri ile TS EN 13499 standardına uygun olarak dış cephe ısı yalıtımı uygulamalarında güvenle kullanılır.

Austrotherm EPS Optimier® Dış Cephe Mantolama uygulamaları haricinde sandviç duvar- duvar arası ısı yalıtımı uygulamalarına özel geliştirilmiş, gri renkli 0,034W/mK ısı iletim katsayısına sahip olup, Beyaz EPS ile yapılan duvar arası ısı yalıtım uygulamalarına göre en az %15 daha fazla ısı yalıtım performansı ve tasarruf sunar. Tuğla, gaz beton, bimsblok ve bunun gibi malzemelerle örülen duvarlar arasında ısı yalıtımı sağlamak amaçlı kullanılır.

Austrotherm EPS ısı yalıtım levhaları bina ömrü boyunca boyut kararlılığı ve ısı yalıtım performansını korurlar, üretiminde insana ve çevreye zararlı gazlar kullanılmaz.

Austrotherm Türkiye