Isı Yalıtımı Ülke Kazanımı Bu Sefer de Kedi Evi Kazandırıyor

Austrotherm Türkiye olarak binaların ısı yalıtımları için çalışırken,ürünlerimiz ile sunduğunuz faydayı her noktaya taşımaya çalışıyor, sosyal sorumluluk bilincimiz ile sokak hayvanlarına yönelik projeler de geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yılın başında, EPS ısı yalıtım levhalarını kullanarak sokak kedileri için özel olarak geliştirdiğimiz ‘Isı Yalıtımlı Kedi Evleri’ni soğuk kış günlerinde kedilerle buluşturmuştuk. Büyük ilgi gören projemize katılan, destek olan herkese bir kez daha teşekkür ederiz. Şimdi ise kedilerimizi sıcaktan korumak için yine sokaklardayız.

Enerji tasarrufu ile ısı yalıtım levha kalınlıkları arasındaki ilişkiye dikkat çekmek ve bilinçlendirme oluşturmak için başlattığımız ISI YALITIMI, ÜLKE KAZANIMI projemiz kapsamında bu sefer yeni bir çalışmaya başladık.

Austrotherm Türkiye sosyal medya hesaplarımızdan 1 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak olan haftalık yarışmamız ile her hafta 3 tane ısı yalıtımlı kedi evi hediye ediyor olacağız. 1 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında “Isı Yalıtımı, Ülke Kazanımı” diyerek çektiği videosunu #ısıyalıtımıülkekazanımı etiketiyle Instagram’da paylaşan 1.,50. ve 100. kişi,bizden kedi evi kazanıyor olacak. Kazananlar ilgili haftanın Cuma sabahı, Austrotherm Facebook ve Instagram sayfalarında Isı Yalıtımlı Kedi Evi Kazananlar başlığı altında ilan edilecek. Kampanya her hafta yukarıdaki şekilde Cuma günü başlayıp, takip eden Perşembe günü tamamlanacak şekilde 15 Eylül 2018 tarihine kadar sürecek. 

Hem enerji tasarrufu, doğru mantolama ve ısı yalıtım levha kalınlığının artması ile elde edilecek daha fazla tasarruf konusunda tüm kamuoyunun bilinçlenmesi için, hem de bu sıcak günlerde sokak kedilerinin ısı yalıtımlı evleri ile buluşturmak için, sizi de ISI YALITIMI ÜLKE KAZANIMI projemize destek olmaya, yarışmaya katılmaya davet ediyoruz.

Haber videosu için

Detaylı bilgi için @austrothermtr hesabını takip edebilirsiniz.