Austrotherm Isı Yalıtımlı Kedi Evi Kampanyasına Büyük İlgi

 

Austrotherm Türkiye olarak binaların ısı yalıtımları için çalışırken, ürünlerimiz ile sunduğunuz faydayı her noktaya taşımaya çalışıyor, sosyal sorumluluk bilincimiz ile sokak hayvanlarına yönelik projeler de geliştirmeye devam ediyoruz. 

Sokak kedileri için özel olarak, EPS ısı yalıtım levhalarını kullanarak geliştirdiğimiz ve özel bir sıva ile tamamladığımız ‘Isı Yalıtımlı Kedi Evleri’ni Instagram sayfamız üzerinden başlattığımız kampanya ile hayvan severlerle buluşturuyoruz. 

İki yıldır da gerek tanımış isimlerin işbirliği ve desteği ile gerekse şirket olarak parklara ısı yalıtımlı kedi evlerini bırakarak sokak kedilerinin korunmasına yardımcı oluyoruz.

Sınırlı sayıda üretilen Austrotherm kedi evleri, satışı yapılan ürünler arasında yer almıyor. Sosyal sorumluluk bilinci ile yürütülen bir çalışmadır. Austrotherm Isı yalıtımlı kedi evleri, görüldükten sonra büyük bir ilgi ve talep ile karşılaştı. Sınırlı sayıdaki Austrotherm kedi evlerine sahip olmak isteyenlerin instagramda #herkedininbireviolsun hastagi ile kedili fotoğraflarını paylaşarak ısı yalıtımlı kedi evi kampanyasına katılmaları yeterli. Her hafta yapılan çekilişle üç kişi bu evlerin sahibi oluyor. Bu yıl ki ilk kampanya 1 Mart’a kadar devam edecek.